FELDENKRAIS® 2 - äänitekokoelma

Kokoelma sisältää viisi Feldenkrais® -ryhmätuntia, joiden tekeminen ei vaadi erityisosaamista. Äänitiedosto toimitetaan MP3-tiedostona.

Tunnit sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Tunnilla työskennellään mukavat, rennot vaatteet päällä omaan tahtiin. Tuntien tekemiseen tarvitset rauhallisen tilan maata lattialla, seistä tai istua. Tuntien ohjaajina ovat Suomen Feldenkraisyhdistyksen jäsenet, jotka ovat auktorisoituja Feldenkrais-ryhmätuntien ohjaajia.

Teet harjoitukset omalla vastuullasi. Äänite on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön, käyttö opetustarkoituksiin, kaupalliseen käyttöön tai yleiseen jakeluun on kielletty. Kokoelman oikeudet kuuluvat Suomen Feldenkraisyhdistykselle.

Sisältö:

1. Lonkkanivelien kierto selinmakuulla, Iina Kautiainen, 42'02''

2. Käsien kiertoa kädet ristissä, selinmakuu, Pirkko Kantinkoski, 32'40''

3. Istuen kiertoa ja eloa selkään, Johanna Lapinniemi, 39'28''

4. Lonkan ja olkapään ympyröitä kyljellä, Eerika Heimonen, 34'06''

5. Lempeä rinnan avaus kyljellä, Anne Makkonen, 55'

Kokoelman kokonaiskesto on 3 tuntia 23 minuuttia


Äänitekokoelman tilaaminen, maksaminen ja toimitus

Lisää tuote ostoskoriin. HUOM! Sinun ei tarvitse lisätä osoitetietojasi, voit merkitä osoitekenttiin viivan (-). Digitaalinen äänitekokoelma toimitetaan MP3-tiedostona WeTransfer-palvelulla siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka asiakas on antanut tilauksen yhteydessä. Muistathan siis antaa sähköpostiosoitteesi tilauksen yhteydessä. Saat tilauksesta sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenee tuotteen ja hinnan lisäksi viitenumero ja Suomen Feldenkraisyhdistys ry:n tilinumero. Toistaiseksi digitaalinen äänitekokoelma voidaan maksaa Suomen Feldenkraisyhdistys ry:lle ainoastaan tilisiirtona. Toimitusaika äänitekokoelmalle on 7 arkipäivää, alkaen siitä, kun maksu näkyy Suomen Feldenkraisyhdistyksen pankkitilillä. Suosittelemme tallentamaan tiedoston tietokoneellesi. 


Kannen kuva: Kirsi Mikola

34,00 €