Käyttöehdot

Toimitus-, maksu- ja peruutusehdot

Nämä ehdot astuvat 8.4.2024.

Toimitusehdot

Ostaessaan tuotteita Suomen Feldenkraisyhdistys ry:n verkkokaupasta, asiakas hyväksyy nämä toimitus- , maksu- ja peruutusehdot. Henkilötietojen keräämisessä noudatamme tietosuojalakia. Lisätietoja tietosuojaselosteessa. 

Suomen Feldenkraisyhdistys ry (y-tunnus 2251929-2 ) (jäljempänä verkkokauppa) myy yksityishenkilöille digitaalisia äänitekokoelmia. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Yhdistys ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkosivulla lisäämällä ne ostoskoriin. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteiden hinnat. Tilauksesta lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet, hinnat ja Suomen Feldenkraisyhdistys ry:n tilinumero ja viitenumero.

Maksaminen

Tilattavat tuotteet maksetaan Suomen Feldenkraisyhdistys ry:n pankkitilille tilisiirtona.

Toimitus

Digitaalinen äänitekokoelma toimitetaan MP3-tiedostona WeTransfer-palvelulla siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka asiakas on antanut tilauksen yhteydessä. Toimitusaika äänitekokoelmalle on 7 arkipäivää, alkaen siitä, kun maksu näkyy Suomen Feldenkraisyhdistyksen pankkitilillä. Suosittelemme tallentamaan tiedoston tietokoneellesi. Tiedostoa ei saa jakaa kolmannelle osapuolelle. Suomen Feldenkraisyhdistys ry:n tuotteiden kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty. 

Peruutus

Suomen Feldenkraisyhdistys ry:n verkkokaupassa myytävillä tuotteilla on 14 päivän peruutusoikeus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla: info@feldenkrais.fi. Peruutuksen yhteydessä kerro mistä tuotteesta on kysymys ja tarkasti nimesi sekä tilinumerosi IBAN-muodossa.

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti sähköpostitse. Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä meihin.

Yhteystiedot:

Suomen Feldenkraisyhdistys ry

y-tunnus 2251929-2

info@feldenkrais.fi