Uusi Feldenkrais 2 -äänitekokoelma on nyt julkaistu!


Feldenkrais 2- äänitekokoelman on nyt julkaistu ja ostettavissa yhdistyksen verkkokaupasta. Kokoelma sisältää viisi Feldenkrais®- ryhmätuntia, jotka sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.  Toivotamme oppimisen iloa ja oivalluksen hetkiä äänitteiden parissa!

Kokoelma sisältää viisi Feldenkrais® -ryhmätuntia, joiden tekeminen ei vaadi erityisosaamista. Äänitiedosto toimitetaan MP3-tiedostona.

Tunnit sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Tunnilla työskennellään mukavat, rennot vaatteet päällä omaan tahtiin. Tuntien tekemiseen tarvitset rauhallisen tilan maata lattialla, seistä tai istua. Tuntien ohjaajina ovat Suomen Feldenkraisyhdistyksen jäsenet, jotka ovat auktorisoituja Feldenkrais-ryhmätuntien ohjaajia.

Teet harjoitukset omalla vastuullasi. Äänite on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön, käyttö opetustarkoituksiin, kaupalliseen käyttöön tai yleiseen jakeluun on kielletty. Kokoelman oikeudet kuuluvat Suomen Feldenkraisyhdistykselle.

Sisältö:

1. Lonkkanivelien kierto selinmakuulla, Iina Kautiainen, 42'02''

2. Käsien kiertoa kädet ristissä, selinmakuu, Pirkko Kantinkoski, 32'40''

3. Istuen kiertoa ja eloa selkään, Johanna Lapinniemi, 39'28''

4. Lonkan ja olkapään ympyröitä kyljellä, Eerika Heimonen, 34'06''

5. Lempeä rinnan avaus kyljellä, Anne Makkonen, 55'

Kokoelman kokonaiskesto on 3 tuntia 23 minuuttia

Siirry verkkokauppaan tästä
Suomenkielinen Feldenkrais® 1  CD-levy on nyt loppuunmyyty!


Suomen Feldenkraisyhdistyksen MP3-levy sisältää viisi Feldenkrais® -ryhmätuntia kestoltaan 30-40 minuuttia:

  • Hartian liikkeet
  • Kantapään kautta
  • Niska, pää ja hartia
  • Kevennä pääsi
  • Hengitys ja käsi

Jokaisen tunnin ohjaa eri ohjaaja.

Feldenkrais® - tunnit eivät vaadi erityisosaamista ja sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Tunnilla työskennellään mukavat, rennot vaatteet päällä omaan tahtiin. Tarvitset tuntien tekemiseen tilaa maata lattialla sekä jumppa-alustan tms. Kyljellä tehtäviin tunteihin voit halutessasi taitella pyyhkeestä alustan pään alle.

Feldenkrais® -menetelmässä ohjataan ryhmätunneilla sanallisesti eli opettaja ei näytä liikkeitä. Näin levyltä saamasi kokemus on lähellä ryhmätuntia, kuuntelet opettajan ohjeita ja toimit niiden mukaisesti.

CD-levy on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Levyllä olevien harjoitteiden käyttö ammatilliseen koulutukseen tai muuhun julkiseen esittämiseen on kielletty tavaramerkkilain nojalla.