Suomenkielinen Feldenkrais® 1  CD-levy 


Suomen Feldenkraisyhdistyksen MP3-levy sisältää viisi Feldenkrais® -ryhmätuntia kestoltaan 30-40 minuuttia:

  • Hartian liikkeet
  • Kantapään kautta
  • Niska, pää ja hartia
  • Kevennä pääsi
  • Hengitys ja käsi

Jokaisen tunnin ohjaa eri ohjaaja.

Feldenkrais® - tunnit eivät vaadi erityisosaamista ja sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Tunnilla työskennellään mukavat, rennot vaatteet päällä omaan tahtiin. Tarvitset tuntien tekemiseen tilaa maata lattialla sekä jumppa-alustan tms. Kyljellä tehtäviin tunteihin voit halutessasi taitella pyyhkeestä alustan pään alle.

Feldenkrais® -menetelmässä ohjataan ryhmätunneilla sanallisesti eli opettaja ei näytä liikkeitä. Näin levyltä saamasi kokemus on lähellä ryhmätuntia, kuuntelet opettajan ohjeita ja toimit niiden mukaisesti.

Levyn hinta on 25 euroa (+ toimituskulut 3 euroa)

Tilaa Eeva Heikkilältä: eeva.h.heikkila(a)gmail.com tai +358 50 020 6538

CD-levy on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Levyllä olevien harjoitteiden käyttö ammatilliseen koulutukseen tai muuhun julkiseen esittämiseen on kielletty tavaramerkkilain nojalla.


Huom! Uuden Feldenkrais 2 -äänitteen äänitysprosessi on käynnissä!

Iloksemme voimme ilmoittaa, että lähes loppuunmyydylle Feldenkrais 1-äänitteelle saadaan jatkoa! Vuoden 2023 aikana yhdistys äänittää uusia Tietoisuutta liikkeen kautta -ryhmätunteja ja äänitekokonaisuus julkaistaan vuonna 2024. Lisätietoja tarkemmasta ajankohdasta ja tilauskäytännöistä lähempänä vuodenvaihdetta. Pysy kuulolla!