Uuden Feldenkrais 2 -äänitteen äänitys- ja julkaisuprosessi on loppusuoralla!

Iloksemme voimme ilmoittaa, että loppuunmyydylle Feldenkrais 1-äänitteelle saadaan jatkoa! Vuoden 2023 aikana yhdistys on äänittänyt uusia Tietoisuutta liikkeen kautta -ryhmätunteja ja äänitekokonaisuus julkaistaan vuonna 2024. Lisätietoja tarkemmasta ajankohdasta ja tilauskäytännöistä lähempänä. Pysy kuulolla!


Suomenkielinen Feldenkrais® 1  CD-levy on nyt loppuunmyyty!


Suomen Feldenkraisyhdistyksen MP3-levy sisältää viisi Feldenkrais® -ryhmätuntia kestoltaan 30-40 minuuttia:

  • Hartian liikkeet
  • Kantapään kautta
  • Niska, pää ja hartia
  • Kevennä pääsi
  • Hengitys ja käsi

Jokaisen tunnin ohjaa eri ohjaaja.

Feldenkrais® - tunnit eivät vaadi erityisosaamista ja sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Tunnilla työskennellään mukavat, rennot vaatteet päällä omaan tahtiin. Tarvitset tuntien tekemiseen tilaa maata lattialla sekä jumppa-alustan tms. Kyljellä tehtäviin tunteihin voit halutessasi taitella pyyhkeestä alustan pään alle.

Feldenkrais® -menetelmässä ohjataan ryhmätunneilla sanallisesti eli opettaja ei näytä liikkeitä. Näin levyltä saamasi kokemus on lähellä ryhmätuntia, kuuntelet opettajan ohjeita ja toimit niiden mukaisesti.

CD-levy on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Levyllä olevien harjoitteiden käyttö ammatilliseen koulutukseen tai muuhun julkiseen esittämiseen on kielletty tavaramerkkilain nojalla.